torek, 28. april 2020

Afera maske

Afera maske je le nadaljevanje afere orožje

Ta sramota za slovenski narod, ki ni sposoben izbrati pravega poštenega političnega vodstva države se dogaja predvsem zato, ker ni bil sposoben razčistiti z orožarsko afero in ker je dovolil, da mu desnica s svojimi mediji, tudi TV Slovenija, opere možgane.
Vendar Janša je je tokrat ob tretji vladi tudi za svoje ovce šel predaleč, zahteval je totalno poslušnost, še meketati ne bi smele, ob tem, ko bi jih njegovi volkovi žive jedli.
Da so zameketale in zmotile volkove pri njihovi požrtiji, gredo čestitke predvsem Ivanu Galetu, ki ni hotel biti nemški ovčar, ampak je ostal ponosen uporni Slovenec. Ob vsej podpori, ki jo je dobil tudi  pri tistih novinarjih, ki se imajo za pse čuvaje neoliberalizma, pa se seveda ti takim upornim svobodoljubnim ljudem ne upajo reči junaki, ampak jih v skladu s terminologijo in strategijo ali celo ideologijo imenujejo žvižgači.  
Zakaj tem ljudem pravite ŽVIŽGAČI?
Nekoč bi jim rekli JUNAKI, NARODNI JUNAKI, BORCI za resnico ali če hočete BORCI za osvoboditev vseh zmanipuliranih ...
Zakaj jim tako ne rečete tudi danes?
Dajmo jim naziv, ki jim pripada!
Vsekakor hvala in čestitke tudi televiziji, zlasti novinarjem in urednikom, ki so se upali izpostaviti in pripravili res dobro in zelo korajžno TARČO. Bojim pa se, da bodo tudi oni, tako kot jaz, to prej ali slej grdo plačali, saj bodo ljudje na to čez čas pozabili, Janšisti pa ne, saj oni imajo spiske, ki jih stalno izpopolnjujejo, te spiske pa pripravljajo ljudje prav znotraj RTV-ja.
Zato ne pojte prevelikih slavospevov nacionalni televiziji.
Že prav na predvečer praznika OF so se lepo polili z greznico iz Možinove hiše političnih manipulacij zgodovin in objavili skrajno manipulativni intervju Možine z Žigom Turkom.
Kaj pa, če ta intervju napoveduje, da bo novi predsednik progamskega sveta RTV postal prav dr. Žiga Turk, dr. Jože Možina pa generalni direktor, dr. Rosvita Pesek pa direktorica TV - na to že kaže sedanje kadrovanje v svet.

To potrjuje tudi oddaja po Dnevu opora to je po Dnevu OF, ko so praznik zaokrožili z dokumentarno oddajo osamosvojitveni vladi ... o Peterletovi, Janševi, Bavčarjevi, Kacinovi ...
Za vsak slučaj, da bi sprali še to, kar bi bi od drugih medijev ostalo v glavah naroda po praznovanju OF in da v prihajajočih prvomajskih praznikih ne bi nasedali spominom na delavsko gibanje ali celo samoupravljanje ...

... in da ne bi preveč zadišali po PROTIFAŠIZMU.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

  Istrani smo ponosni na svoj upor proti fašizmu V krajevni skupnosti Škofije praznujejo svoj praznik v spomin na ustanovitev prvega krajevn...